Ling Mobility Solutions doo je privredno društvo specijalizovano za car fleet management i operativni lizing, osnovano 2014.godine.

+381 21 3832 068

Geri Karolja 7, NS

Pon. - Pet.: 8:00 - 16:00

 

FAQ

initial image
Koje su prednosti operativnog lizinga i car fleet menadžmenta?

Car fleet menadžment omogućava:jednostavan proces administracije;

kontrolu troškova vezanih za vozni park;

fiksnu ratu što omogućava planiranje cash flow-a;

izbegavanje rizika neplaniranih troškova;

mobilnost u svakom trenutku, 24h dnevno.

Pogodnosti operativnog lizinga:manja kamatna stopa;

manje startno plaćanje, jer se depozit uplaćuje na cenu vozila bez PDV-a (poslovično je niži od učešća kod finansijskog lizinga);

troškovi zakupa vozila se obračunavaju kao materijalni trošak;

jednostavnije planiranje troškova;

rata je fiksna i izražena u eurima;

korišćenje zakupa ne smanjuje kreditnu sposobnost klijenta;

poboljšanje cash-flow;

izbegavanje rizika posedovanja vozila;

vođenje predmeta zakupa u knjigama davaoca lizinga.

Zašto se opredeliti za usluge Linga?

Mi smo najstariji vojvođanski operativni lizing.

Menadžment kompanije ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju lizing kompanijama, kao i kompanijama u auto industriji uz mogućnost prilagođavanja svim potrebama klijenata u pogledu izbora svih vodećih brendova putničkih i komercijalnih vozila.

Koji je put do vozila?

Kontakt sa nama možete ostvariti dolaskom u našu kancelariju, putem elektronske pošte ili telefona. Takođe, možete nam se obratiti sa konkretnom ponudom za vozilo ili sa opisom vozila koje zadovoljava Vaše potrebe, gde će Vam naš stručni tim pomoći oko pronalaska vozila koje želite. Zatim je na redu ugovaranje planirane godišnje kilometraže i dodatnih usluga,pribavljanje ponuda dobavljača i izrada ponude za zakup,

po uplati garantnog depozita ponuda se smatra prihvaćenom i sledi

nabavka vozila, obezbeđivanje potrebne opreme, pneumatika, registracija i kasko osiguranje vozila

isporuka vozila spremnog za upotrebu i

vozilo prelazi u nadležnost logistike i klijentu na korišćenje.

Čiji je automobil?

Automobil je u našem vlasništvu a klijent je zakupac vozila. Klijent nema mogušnost prelaska u vlasništvo nad automobilom, to je ono što nas razlikuje od klasičnih lizing modela.

Da li je rata fiksna?

Rata zakupnine je fiksna za ceo period zakupa. Plan plaćanja je predstavljen u eurima a plaćanja se obavlja po srednjem kursu NBS na dan uplate,  bez kamata i dodatnih skrivenih troškova.

Šta je sadržano u rati?

U mesečnu ratu mogu da uđu: kasko osiguranje, registracija, upravljanje gumama (kupovina guma, montaža, skladištenje), upravljanje štetnim slučajevima, GPS praćenje vozila sa redovnim izveštavanjem, zamensko vozilo, upravljanje flotom, pravo preče kupovine, redovni i vanredni servis, on-line podrška 24/7, valley service, gorivo, zeleni karton.

Koje su dodatne usluge koje mozemo da ponudimo?

Dodatne usluge koje možemo ponuditi klijentu su GPS praćenje i on-line iszveštavanjem, zamensko vozilo ( obezbeđuje se u roku od 24h u istom segmentu ili u segmentu niže,  5, 10, 15  ili 25 dana godišnje) , valley service ( odvoženje vozila na servis, sezonsku zamenu guma, tehnički pregled, registraciju...)